071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Wimper extensions by Misencil

Wimper extensions by Misencil

House of Graces werkt met Misencil wimperextensions. Onze gediplomeerde specialistes bevestigen wimper voor wimper een verlenging aan uw eigen wimper haartjes. De lengte, dikte en krul van de extensions bepalen uw look. Wij kunnen u adviseren om hierin een goede keuze te maken. De wimpers van Misencil zijn van de beste kwaliteit. Deze wimpers worden vervaardigd van hoogwaardige polyester en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, en mooi afgewerkt. Ons assortiment bevat een ruime keuze aan wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn.

Veiligheid:
Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij Misencil op de eerste plaats. Gemiddeld 10% van alle vrouwen heeft last van (allergische) reacties of lichte gevoeligheden aan oog en/of huid; met Misencil producten is dat slechts 1%. De kans op een allergische reactie met Misencil lijm is minimaal.

Verzorging:
Dit is essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met Misencil Wimpershampoo. Thuis kunt u met met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten de wimperextensions verzorgen. Zodat u het langste plezier heeft van de extensions. Belangrijk is: Wrijf niet in je ogen, trek niet aan een extension ook al lijkt deze los te zitten. Laat wimperextensions door de specialist verwijderen, doe dit niet zelf!

Nieuwe set one by one Misencil€ 121,-
Opvullen binnen 2 weken€ 48,-
Opvullen binnen 3 weken€ 58,-
Opvullen binnen 4 weken€ 68,-
Verwijderen€  23,-
Na 4 weken word de prijs van een nieuwe set gerekend.
Lash lifting Misencil met verven van wimpers€ 65,-

Do’s and dont’s
Oogreinigingsproducten op oliebasis mag u niet meer gebruiken, dit tast de lijm aan.
Wimperextensions laten sneller los als je vaak zwemt of de sauna bezoekt.
Een coating beschermt de lijm van de wimperextensions tegen vuil en vet.
De lijm heeft een paar uur nodig om volledig uit te harden, Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden.
Tijdens het slapen kunnen de wimperextensions scheef gaan staan, borstel de wimpers regelmatig met het (gratis) gekregen borsteltje.
Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.