071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Wellnes Leiden

Wellnes Leiden: bij House of Graces komt u helemaal tot rust. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan bij ons voorop. Wij bieden keuze uit diverse wellnes arrangementen welke één ding met elkaar gemeen hebben: u gaat als herboren naar huis. Gun uzelf een verwennerij en maak vandaag nog een afspraak voor wellnes in Leiden!

Wellnes Leiden: de mogelijkheden zijn eindeloos
House of Graces is uw adres als het gaat om wellnes in Leiden. In onze schoonheidssalon bieden wij diverse gezichtsbehandelingen aan. Zou u graag andere delen van uw lichaam laten verzorgen, maak dan een keuze uit één van onze lichaamsbehandelingen. Van manicure en bodyscrub tot bodylifting thermotreatment, massagetherapieën en zwangerschapsbehandeling: het kan bij ons allemaal. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een intensieve reiniging van zowel lichaam als geest door een bezoek te brengen aan onze Hammam. Deze authentieke stoombadervaring uit het Oosten staat garant voor een optimale wellnes ervaring.

Direct een afspraak maken
U kunt vandaag nog snel en eenvoudig een afspraak inplannen door ons online contactformulier in te vullen. Vindt u het leuk om uw relatie te verrassen met een wellnes cadeaubon van onze salon in Leiden? Kom naar onze salon en vraag naar de mogelijkheden of bel met een van onze medewerkers via nummer 071-3628704.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Sebastian haarproductenNatuurlijke gezichtsproductenKapsalons LeidenBruidsarrangement schoonheidssalon