071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Specialiteiten

Haarkleuring

Aveda haar kleuring
Onze Aveda haarkleuring is op 93% natuurlijke basis. Aveda haarverf bestaat uit 74% oplossing in ultrazuiver water, 8% plantaardige verdikkingsmiddelen, 3% plantaardige emulgatoren, 5% plantaardige en minerale pH-regelaars, 2% bevochtigingsmiddelen/conditioners en geurstoffen, 1% plantaardige en minerale anti-oxidanten en 7% synthetische verfbinders.
*op basis van planten en petroleumvrije mineralen of water.

Aveda semi-permanent kleuring v.a.€ 85
Aveda permanent kleuring v.a.€ 95

Balayage

Wat is een balayage?

Wellicht weet u niet precies wat een balayage inhoud. Bij een balayage wordt de bovenkant van het haar donkerder dan de punten geverfd. Dit creëert een zachte overloop van donker naar licht waardoor het haar een subtielere look krijgt. Een ander groot voordeel van de balayage is dat je door de donkere bovenkant ook geen/minder snel een uitgroei ziet. Kort samengevat zorgt een balayage dus voor een prachtige sunkissed hairlook.

Balayage kort haar Wella€ 227
Balayage lang haar Wella€ 263
Balayage kort haar Aveda€ 280
Balayage lang haar Aveda€ 320

Botanical Hair Repair 

Aveda heeft een nieuwe aanwinst in de Aveda familie namelijk de Botanical Hair Repair. Deze lijn is een combinatie van zowel salonproducten als verkoop producten voor thuisgebruik.

Wat is het?
Dit nieuwe revolutionaire haarherstelsysteem is perfect voor haar dat is beschadigd tijdens de zomermaanden of dat misschien al langer beschadigd is door bijvoorbeeld het verven van het haar. De nieuwe Botanical Hair Repair Treatments herstellen het haar van binnenuit. Lees meer over deze innovatieve behandelingen.

 

Botanical Hair Repair fijn/kort haar€ 28
Botanical Hair Repair dik/lang€ 38

Keratine behandelingen by Keratherapy

Wat is een keratine behandeling?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof van onder andere je haar. Het valt onder de noemer ‘proteïne’ (eiwit). Een groot deel van je haar bestaat uit keratine. Keratine maakt je haar sterk en gezond. Omdat het een lichaamseigen stof is, kun je het ook voor elk haartype gebruiken. Keratine is de belangrijkste bouwstof van je haar. Keratine wordt gevormd door verschillende aminozuren; de bouwstenen van eiwitten. Een van de belangrijkste aminozuren in keratine is het aminozuur cysteïne. Dit aminozuur zorgt er voor dat beschadigde zwavelbruggen in het haar gerepareerd worden.

Niet alleen door hitte producten zoals de föhn en de stijltang zorgen voor beschadiging aan het haar. Ook door het weer (kou, zon, water), veroudering, verzorgingsproducten van lage kwaliteit, chloor en zeewater (zout). Door deze externe omstandigheden verliest het haar keratine, en wordt het dus zwakker, minder gezond en lastiger handelbaar. Na de behandeling ontvangt u nog een Keratherapy Shampoo en Conditioner t.w.v. €57.,50 zodat u thuis ook over de juiste verzorging beschikt. Hierdoor heeft u nog langer plezier van uw behandeling.

 

Wat doet een keratine behandeling?
Veel mensen krijgen – door een ‘tekort’ en beschadigingen aan de keratine – last van droog, statisch, pluizig, dof, weerbarstig en onhandelbaar haar.

Een keratine behandeling met Keratherapy geeft je haar een boost, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn. Bovendien heb je het liefst 5 tot 6 maanden plezier van een keratine behandeling. Je hoeft dus niet iedere maand weer een keratine behandeling te ondergaan. Hoelang je er plezier van hebt is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop je je haar verzorgt.

Keratine behandeling half lang€ 325
Keratine behandeling lang haar€ 375