071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Shampoo voor droog haar

Voor de beste shampoo voor droog haar komt u naar House of Graces. In onze salon vindt u  topmerken die u niet kunt kopen bij een reguliere drogisterij. De kwaliteit van shampoo voor droog haar in ons assortiment is dan ook uitstekend. Omdat wij de producten ook in de salon gebruiken zorgen wij ervoor dat de producten voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Laat u adviseren over het gebruik van de producten door onze topstylisten!

Shampoo voor droog haar van diverse topmerken
In de salon van House of Graces kunt u terecht voor shampoo voor droog haar van diverse topmerken zoals:

  • Sebastian
  • Sassoon
  • Moroccanoil
  • Nioxin
  • Artego

Probeer deze shampoos eens uit en laat u overtuigen door de kwaliteit en het verzorgde gevoel van uw haar! Daarnaast zijn wij natuurlijk ook het adres voor een nieuwe coupe. Onze stylisten werken met een passie voor het vak en dat merkt u. Kom langs en ervaar het verschil!

Contact
Voor een shampoo voor droog haar komt u naar House of Graces. U vindt onze salon in het centrum van Leiden. Voor meer informatie over de producten in ons assortiment neemt u contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via telefoonnummer 071-5126333maar u kunt ook een e-mail sturen aan info@houseofgraces.nl. Via het online afsprakenformulier maakt u snel een afspraak met onze topstylisten.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Sebastian haarproductenMoroccanoil aanbiedingHerenkapper LeidenAveda salon