071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Sebastian haarproducten

Voor Sebastian haarproducten kunt u terecht bij House of Graces. In de gespecialiseerde kapsalon kunnen wij ieder haartype in de gewenste kleur verven. Sebastian haarproducten bieden kleurbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een revolutionaire techniek. Dit kleurglansmiddel is vrij van peroxide en ammoniak. Daardoor voedt de haarkleuring het haar en blijft het haar tot minimaal 4 weken mooi. U bent verzekerd van een levendige kleur van het haar!

Sebastian haarproducten worden gebruikt door topstylisten
U kunt de Sebastian haarproducten zelf gebruiken, maar het gebruik van deze producten door de topstylisten van House of Graces verzekert een uitstekend resultaat. In onze kapsalon in het centrum van Leiden werken stylisten met jarenlange ervaring. Daarnaast knippen wij een prachtige coupe en kunnen wij uw haar in uiteenlopende kleuren verven. Samen met u bespreken we de beste opties. Verven gebeurt met natuurlijke haarverf zonder ammoniak om de mooiste resultaten te bereiken. Naast producten van Sebastian gebruiken wij ook:

  • Sassoon
  • Moroccanoil
  • Nioxin
  • Artego

Contact
Kom voor een behandeling met Sebastian haarproducten naar kapsalon House of Graces. Maak online een afspraak via het afsprakenformulier. Voor meer informatie over onze salon en de behandelingen die wij uitvoeren kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 071-5126333 of via ons e-mailadres info@houseofgraces.nl.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Sebastian Cellophanes ColourshinesMoroccanoil bestellenHerenkapper LeidenBeste kapper Leiden