071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Schoonheidssalon Leiden

Wat is er fijner dan de weldadige verzorging door professionals bij een echte schoonheidssalon? Na een paar uur bij House of Graces voelt u zich weer een ander mens. Want wat uw wensen ook zijn, bij onze schoonheidssalon in Leiden is het allemaal mogelijk. Van intensieve huidverzorging tot een reinigende gezichtsbehandeling, en van harsen en visagie tot het verven van wenkbrauwen en wimpers – bij ons bent u aan het juiste adres.

Schoonheidssalon House of Graces in Leiden werkt daarnaast samen met de medische specialisten van Cosmetique Totale, die de meest geavanceerde lasermethodes gebruiken voor het beste resultaat. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor de behandeling van onder meer acne, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, huidverstrakking en littekenbehandeling.

Een heerlijke gezichtsbehandeling laten doen in Leiden

Veel van onze klanten komen langs voor een ontspannende gezichtsbehandeling. En dat is niet zo vreemd, want het gezicht is en blijft letterlijk de blikvanger van ieder mens. Wanneer uw gezicht straalt, zegt dat een ander veel over uw gemoedstoestand. Omdat deze behandeling zo populair is, kunt u bij onze schoonheidssalon in Leiden kiezen uit verschillende soorten behandelingen voor uw gezicht.

Zo hebben we de Thalasso-behandeling, waarin u in 60 minuten onder meer een huidanalyse krijgt en krijgt, een zachte reiniging, een gentle peeling, een dieptereiniging, een massage en een masker. En bij de Modelent-behandeling krijgt u bijvoorbeeld een intensief liftend mineraalmasker. Uiteraard kunt u daarna naar behoefte nog een extra masker nemen, of een gedeelte van uw gezicht laten harsen.

Massage door professionals bij schoonheidssalon in Leiden

Wanneer u zich lichamelijk goed voelt, heeft dat automatische effect op hoe u eruitziet. Een goede massage is een van de beste manier om uw lichaam even helemaal tot rust te laten komen, bijvoorbeeld na een zware werkweek of andere stressvolle activiteiten. Bij onze schoonheidssalon in Leiden kunt u dan ook terecht voor meerdere massages, stuk voor stuk bedoeld om uw lichaam volledig te laten ontspannen.

De rug-, nek- en schoudermassage is dé behandeling die u nodig hebt om ‘even snel’ bij te komen. Deze massage duurt niet langer dan 30 minuten, maar is bijzonder effectief. Na een half uur voelt u zich weer als herboren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een full body massage, waarbij het hele lichaam de aandacht krijgt die het verdient. Ook voor een Chakra massage en een Stress-Fix massage bent u bij schoonheidssalon House of Graces in Leiden aan het juiste adres.

Manicure en pedicure in Leiden en omgeving

De verzorging van onze handen en voeten schiet er nog weleens bij in. Zelf nemen we daar niet (genoeg) de tijd voor, of we besteden er helemaal geen aandacht aan. Erg jammer, want goed verzorgde nagels en eeltloze voeten zorgen al snel voor een meer verzorgde uitstraling. Bij de manicures en pedicures van onze schoonheidssalon in Leiden bent u dan ook een goede handen.

U kunt bij ons terecht voor een striplack-behandeling, Lac Sensation en een cosmetische voetbehandeling. Omdat onze voeten vaak ‘verstopt’ zitten in een paar schoenen, worden ze vaak (bewust of onbewust) vergeten en dat is erg zonde. Met een complete voetbehandeling – een heerlijk voetenbad, het knippen van de nagels, nagelriemverzorging, eeltcorrectie én een voetmassage – geeft u uw voeten waar ze recht op hebben.

Maak een afspraak met de schoonheidssalon in Leiden

Toe aan een verzorgende massage of een lekkere gezichtsbehandeling? Op zoek naar een professionele pedicure of manicure? Neem dan even contact op met schoonheidssalon House of Graces in Leiden. Dat kunt u doen door te bellen naar 071-5126333 of te mailen naar info@houseofgraces.nl. U kunt ook direct op onze website het afspraakformulier invullen.