071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Sassoon haarproducten

De Sassoon haarproducten zijn van hoge kwaliteit en bieden uw haar een uitstekende verzorging. U kunt voor deze producten terecht bij House of Graces. Maak tijdens een haarbehandeling door onze topstylisten kennis met de Sassoon haarproducten. In onze sfeervolle salon kunt u terecht voor het wassen, knippen en stylen van uw haar waarbij u kennismaakt met onze producten. Vervolgens kunt u deze aanschaffen om ze ook thuis te gebruiken.

Sassoon haarproducten aanschaffen
Sassoon haarproducten zijn geschikt voor iedereen! Met deze producten kunt u heel eenvoudig:

  • Het haar in de originele conditie terugbrengen.
  • Een goede basis leggen voor een mooie kleuring.
  • Een geraffineerde look creëren.
  • De vorm en beweeglijkheid van het kapsel bevorderen.

Kapsalon en schoonheidsspecialiste
Onze stylisten besteden de grootste zorg aan uw kapsel zodat u met een heerlijk gevoel naar huis gaat. U kunt bij ons uw haar laten verzorgen, knippen en kleuren. Ook bieden wij een uitgebreid pakket aan schoonheidsbehandelingen om uit te kiezen. Dit loopt uiteen van een heerlijke hammam reiniging tot een manicure.

Contact
Sassoon haarproducten kunt u kopen bij kapsalon House of Graces. Graag vertellen wij u meer over de producten in ons assortiment. Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 071-5126333 of stuur een e-mail aan info@houseofgraces.nl. Via het online afsprakenformulier maakt u snel een afspraak met onze topstylisten. U vindt onze salon in het centrum van Leiden.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Nioxin bestellenMetamorfose kapselHaarverf zonder ammoniakAveda producten