071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Nioxin bestellen

Bij Kapsalon House of Graces kunt u haarproducten van Nioxin bestellen. De producten van dit merk zijn kwalitatief hoogwaardig en zeer professioneel! Die kernwoorden typeren ook kapsalon House of Graces. In onze salon werken topstylisten die constant worden bijgeschoold en daardoor op de hoogte zijn van de laatste trends. Ukunt in de salon terecht voor een ontspannen haarbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van Nioxin producten, waarna u deze kunt bestellen.

Nioxin haarproducten bestellen
De haarproducten van Nioxin zijn niet te bestellen bij de drogist of de groothandel. Als consument kunt u voor deze producten enkel terecht bij een professionele kapsalon. House of Graces is een professionele kapsalon waar u terecht kunt voor diverse behandelingen, zoals:

  • Knippen
  • Intensieve haar- en hoofdhuidverzorging
  • Haarkleuren
  • Bruidsarrangementen
  • Visagie

Contact
Voor een behandeling met Nioxin haarproducten en het bestellen van deze producten kunt u terecht bij House of Graces. Maak een afspraak door het online afsprakenformulier in te vullen, bel met telefoonnummer 071-5126333 of stuur een e-mail aan info@houseofgraces.nl. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een nieuwe coupe of een schoonheidsbehandeling. Desgewenst stellen wij speciaal voor u een arrangement voor u samen. Onze schoonheidspecialisten geven ook diverse lichaamsbehandelingen voor een vriendelijke prijs. Bekijk hiervoor onze prijslijst.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Natuurlijke haarproductenMaria Galland schoonheidssalonDameskapper LeidenWellnes Leiden