071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Nieuws

Nu ook bij House of Graces Misencil: lash lift

Misencil Lash Lift is een nieuwe behandeling om je natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Onze producten zijn klinisch getest en veilig bevonden door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

Onze lashlift behandelingen zijn uniek door de combinatie van 3 behandelingen in 1:

 • Lash Lift
 • Botulash®
 • Verven van de wimpers (optioneel)

Vind jij wimper extensions iets te heftig, dan is dit natuurlijk de meest ideale oplossing om alsnog stralende lange wimpers te hebben.

NIEUW AVEDA MAKE-UP.
Notenzaad pigment uit brazilië, kaneel uit India, rozen uit Rusland: deze pure natuurproducten worden gebruikt voor de Aveda kleuren voor het gezicht, de ogen en de lippen. Ontdek tinten zo subtiel als illumination oogschaduw, zo aards als morena lip color gloss, zo levendig als  poppy nourish-mint smoothing lipcolor. Kleuren die een afspiegeling zijn van het wonderbaarlijke kleurenpalet van de natuur en verwerkt zijn in formules die ook werkelijk goed voor u zorgen. Vitamines bestrijden schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige, verzorgende ingrediënten hydrateren. Het Aveda verschil: ze hebben sommige ingrediënten gekozen om lokale mensen overal in de wereld te ondersteunen. De meeste kleuren van de lip colors bevatten meadowfoamzaad uit Oregon, waar dit zaad gekweekt wordt, om erosie van de grond te voorkomen. Natuurlijk kunt u zich te allen tijde laten adviseren en de make-up kleuren uitproberen in onze salon 

KERATINE BEHANDELINGEN M.B.V. KERATHERAPY.
De nieuwste innovatie op het gebied van keratinebehandelingen.

De Pure Renewal Plus keratinebehandeling is de nieuwste keratinebehandeling, die het mogelijk maakt om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken, maar met dezelfde formule kunt u ook kiezen voor krulbehoud (wel minder pluis en meer glans). De behandelingen van Keratherapy verbreken niet de zwavelbruggen en hoeven dus niet uit te groeien. Pas na maanden slijten de effecten van de keratinebehandeling  uit uw haar. Voor de Pure Renewal Plus behandeling kunt vanaf nu bij House of Graces terecht!

 

 

NIEUW EYELASH EXTENSIONS BY MISENCIL!
Misencil Wimper Extensions zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension.

 

Misencil’s unieke eigenschappen.

 • Enige kwaliteitsmerk in de markt, al sinds 14 jaar.
 • Eigen Misencil Academies in Parijs, Montreal en Rome.
 • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd.
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
 • Extensions handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.
 • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconden.
 • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
 • Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.
 • Producten voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en Canada