071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Nieuws

DOUBLE TRUE HAIR EXTENSIONS

Double your beauty! House of Graces biedt u hair extensions van de beste kwaliteit. Wij gebruiken sinds kort het merk Double true voor al onze haar extensions.
Double True biedt kwalitatieve, duurzame beauty producten. De 100% natuurlijke producten worden op authentieke wijze geproduceerd. 

De haar extensions worden met de hand geselecteerd, tijdens een unieke slow-colouring methode op kleur gebracht en in de buitenlucht gedroogd. Hierdoor worden de haren niet beschadigd en blijven ze natuurlijk mooi. De extensions zijn double drawn, oftewel vol tot in de punten, en gemaakt van true hair.

Exclusief voor professionele kapsalons
Double True Hair Extensions zijn exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons. 

De extensions zijn van topkwaliteit en uitsluitend van 100% echt haar. Enkel de best geselecteerde extensions voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. 

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Double True – een bewuste keuze voor extra beauty.

NIEUW AVEDA MAKE-UP.
Notenzaad pigment uit brazilië, kaneel uit India, rozen uit Rusland: deze pure natuurproducten worden gebruikt voor de Aveda kleuren voor het gezicht, de ogen en de lippen. Ontdek tinten zo subtiel als illumination oogschaduw, zo aards als morena lip color gloss, zo levendig als  poppy nourish-mint smoothing lipcolor. Kleuren die een afspiegeling zijn van het wonderbaarlijke kleurenpalet van de natuur en verwerkt zijn in formules die ook werkelijk goed voor u zorgen. Vitamines bestrijden schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige, verzorgende ingrediënten hydrateren. Het Aveda verschil: ze hebben sommige ingrediënten gekozen om lokale mensen overal in de wereld te ondersteunen. De meeste kleuren van de lip colors bevatten meadowfoamzaad uit Oregon, waar dit zaad gekweekt wordt, om erosie van de grond te voorkomen. Natuurlijk kunt u zich te allen tijde laten adviseren en de make-up kleuren uitproberen in onze salon 

KERATINE BEHANDELINGEN M.B.V. KERATHERAPY.


De nieuwste innovatie op het gebied van keratinebehandelingen.
De Pure Renewal Plus keratinebehandeling is de nieuwste keratinebehandeling, die het mogelijk maakt om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken, maar met dezelfde formule kunt u ook kiezen voor krulbehoud (wel minder pluis en meer glans). De behandelingen van Keratherapy verbreken niet de zwavelbruggen en hoeven dus niet uit te groeien. Pas na maanden slijten de effecten van de keratinebehandeling  uit uw haar. Voor de Pure Renewal Plus behandeling kunt vanaf nu bij House of Graces terecht!

 

 

NIEUW EYELASH EXTENSIONS BY MISENCIL!
Misencil Wimper Extensions zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension.

 

Misencil’s unieke eigenschappen.

  • Enige kwaliteitsmerk in de markt, al sinds 14 jaar.
  • Eigen Misencil Academies in Parijs, Montreal en Rome.
  • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd.
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
  • Extensions handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.
  • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconden.
  • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
  • Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.
  • Producten voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en Canada