071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Natuurlijke gezichtsproducten

Bent u op zoek naar natuurlijke gezichtsproducten? Dan bent u bij House of Graces aan het juiste adres! Wij verkopen topkwaliteit gezichtsproducten en u  wordt daarbij geadviseerd over hoe u deze op de juiste manier kunt gebruiken.

Natuurlijke gezichtsproducten worden gebruikt bij uw behandeling

Voor alle luxe gezichtsbehandelingen worden natuurlijke gezichtsproducten gebruikt. Dat is niet het enige voordeel van House of Graces, want wij geven de klanten persoonlijke aandacht en deskundigheid. Voor alles wat te maken heeft met rust en schoonheid kunt u bij ons terecht. We bieden dan ook verschillende luxe behandelingen aan.

Arrangementen bij de House of Graces

U kunt heerlijk genieten met diverse arrangementen. Sommige arrangementen staan al voor u klaar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een behandeling op maat te laten maken. Er zijn vele mogelijkheden voor een behandeling. Het dagarrangement kan van 10:00 – 16:30/13:00-20:30 duren. Ook is een halve dagarrangement een optie; die duren dan ongeveer 4,5 uur. U dient 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat u even kunt genieten in onze prachtige salon. Hier maakt u kennis met één van onze specialisten. Zij vertellen tijdens deze kennismaking wat u precies te wachten staat en hoe de dag eruit zal gaan zien. Lijkt dit u wat? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Moroccanoil bestellenHerenkapper LeidenBeste kapper LeidenSebastian Cellophanes Colourshines