071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Moroccanoil bestellen

Moroccanoil kunt u bestellen bij kapsalon House of Graces. In deze gespecialiseerde salon kunt u terecht voor fijne producten van hoge kwaliteit. Door Moroccanoil te bestellen kunt u ook thuis uw kapsel verzorgen en stylen zoals de kappers van House of Graces dat zouden doen. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren over het gebruik van de producten. Ook over uw kapsel geven wij u graag advies: wij zijn op de hoogte van de trends van 2014!

Moroccanoil bestellen bij House of Graces
Kom naar de salon van House of Graces om Moroccanoil te bestellen en laat u onderdompelen in de rustgevende en ontspannende sfeer van onze salon. U kiest voor House of Graces omdat:

  • Wij verrassend lage prijzen hanteren.
  • U bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van de beste producten.
  • Onze salon u vele haarbehandelingen biedt.

Daarbij bieden wij een totaalpakket waarmee u geheel tot rust komt. Naast een kapsalon bieden wij namelijk ook schoonheidsbehandelingen aan. Desgewenst maken wij een arrangement voor u op maat om cadeau te doen of zelf van te genieten. Om thuis gedeeltelijk te genieten van onze verzorging kunt u marroccanoil bestellen.

Contact
Onze stylisten vertellen u graag meer over het gebruik van Morrocanoil voor u deze gaat bestellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 071-5126333en via e-mailadres info@houseofgraces.nl. Om een afspraak te maken voor een gespecialiseerde haarbehandeling vult u het online afsprakenformulier in.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Moroccanoil aanbiedingHammam LeidenAveda salonSassoon haarproducten