071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Moroccanoil aanbieding

Moroccanoil koopt u in de aanbieding bij kapsalon House of Graces. Wij zijn een gespecialiseerde salon en werken met fijne producten van hoge kwaliteit. Deze Moroccanoil kunt u in de aanbieding kopen zodat u ook thuis uw kapsel kunt verzorgen en stylen zoals de kappers van House of Graces dat zouden doen. Laat u goed adviseren over het gebruik van de producten door onze stylisten. Zij hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies over het gebruik van Moroccanoil.

Moroccanoil bestellen in de aanbieding bij House of Graces
Kom naar de salon van House of Graces om Moroccanoil in de aanbieding te bestellen. In de salon wordt u ondergedompeld in een rustgevende en ontspannende sfeer. U kiest voor House of Graces omdat:

  • U bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van de beste producten.
  • Wij verrassend lage prijzen hanteren.
  • Onze salon u vele haarbehandelingen biedt.

Onze stylisten hebben een passie voor het vak zodat uw haren prachtig in model zit na een knipbeurt. Ook kunt u terecht om volledig tot rust te komen en een schoonheidsbehandeling nemen. Wij bieden het totale verzorgingspakket waardoor u heerlijk ontspannen ons monumentale pand verlaat.

Contact
U kiest voor Morrocanoilin de aanbieding van House of Graces omdat de prijzen verrassend laag zijn en de kwaliteit uitstekend is. House of Graces is bereikbaar via telefoonnummer 071-5126333 en via e-mailadres info@houseofgraces.nl. Voor het maken van een afspraak vult u het online afsprakenformulier in.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Metamorfose kapselHaarverf zonder ammoniakAveda productenNioxin bestellen