071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Maria Galland schoonheidssalon

Laat u verwennen met de Maria Galland producten in schoonheidssalon House of Graces. Vanuit ons monumentale pand in het centrum van Leiden bieden wij u alles wat u zoekt op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging. Persoonlijke aandacht en deskundigheid, dat zijn onze kernwaarden. Daarnaast werken wij alleen met de beste producten. Kies voor ontspanning en verwen uzelf met een behandeling in onze schoonheidssalon: maak vandaag nog een afspraak!

De producten van Maria Galland in onze schoonheidssalon: weldaad voor de huid
De producten van Maria Galland die u terugvindt in onze schoonheidssalon zijn een weldaad voor de huid. Naast producten voor de gezonde huid biedt de productlijn van dit merk ook producten die huidverslapping en huidveroudering tegengaan. De producten van Maria Galland zorgen ervoor dat uw huid in optimale conditie wordt gebracht en blijft. Daarnaast bieden wij in onze schoonheidssalon diverse gezichtsbehandelingen aan. Maak uw keuze uit onder meer:

  • Gezichtsbehandeling Thalasso : duur 60 minuten;
  • Gezichtsbehandeling Homme Thalasso: duur 60 minuten;
  • Gezichtsbehandeling Modelant: duur 75 minuten.       

Meer informatie en contact
Indien u meer wilt weten over de producten van Maria Galland of onze gezichtsbehandelingen dan staan wij u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak met ons maken door ons online afsprakenformulier in te vullen.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Kapsalons LeidenBruidsarrangement schoonheidssalonSebastian haarproductenNatuurlijke gezichtsproducten