071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Lichaamsbehandeling

Massagetherapieen
Rug, nek en schouder massage 30 min.
Een korte massage om even aan de dagelijkse stress te kunnen ontsnappen.
€ 32,50
Volledige achterkant massage 45 min.
Tijdens deze massage word er niet alleen aandacht besteed aan de rug maar ook aan de achterkant van de benen, vooral lekker als u last heeft van “zware” benen.
€ 45,-
Full body massage 60 min.
Bij deze massage word er aandacht aan het hele lichaam gegeven, zodat u optimaal kan ontspannen. We maken gebruik van diverse massage technieken, die naar wens worden aangepast.
€ 62,50
Zwangerschaps- full body massage
Bij deze massage kunt u even heerlijk ontspannen we masseren de rug terwijl u op uw zijkant ligt. We slaan de achterkant benen over en draaien snel door  naar uw rug zodat u comfortabel ligt. Hierna doen we de benen, armen nek schouder en hoofdhuid massage.
€65,-
Chakra massage 75 min.
Tijdens deze behandeling word er met behulp van langzame deep tissue massage op de rug gewerkt en krijgt u een uitgebreide voetmassage. Ook word er een stukje gezichtsmassage uitgevoerd tijdens deze massage
€ 80,-
Stress-fix massage 90 min.
Bij deze massage word er gebruik gemaakt van het stress-fix aroma, een mengsel van onder andere lavendel, lavendin en muskaatsalie. Van dit aroma is klinsch bewezen dat de stress gevoelens verminderen. Een combinatie massage welke bestaat uit de zweedse massage, deep tissue massage en drukpunten over het gehele lichaam.
€ 90,-