071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Kapsalons Leiden

Een van de beste kapsalons in Leiden is House of Graces. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen in een sfeervolle salon. Tijdens de behandeling door onze topstylisten komt u volledig tot rust: even weg uit de hectiek van alledag met een hoofdhuidmassage. Daarnaast beschikken wij over de laatste technieken waardoor u terecht kunt voor de laatste trends. Een combinatie van jarenlange ervaring en het volgen van bijscholing zorgt dat wij vakmanschap kunnen leveren.

Kapsalons in Leiden waar u terecht kunt voor de laatste trends
Wij zijn een van de kapsalons in Leiden waar u terecht kunt voor behandelingen met speciale producten die u niet vindt bij de drogisterijen zoals:

  • Sebastian
  • Sassoon
  • Moroccanoil
  • Nioxin
  • Artego

Daarbij zijn er maar weinig kapsalons in Leiden waar u terecht kunt voor een kapsel volgens de laatste trends. De topstylisten van House of Graces zijn echter uitstekend op de hoogte van de laatste trends, omdat zij constant worden bijgeschoold. De jarenlange ervaring van onze medewerkers maakt uw bezoek aan onze salon gegarandeerd een succes.

Contact
Een van de beste kapsalons in Leiden is House of Graces. Voor meer informatie over onze salon of de behandelingen kunt u bellen met telefoonnummer 071-5126333 of een e-mail sturen aan info@houseofgraces.nl. Gebruik het online afsprakenformulier om direct een afspraak maken met onze topstylisten.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Herenkapper LeidenBeste kapper LeidenSebastian Cellophanes ColourshinesMoroccanoil bestellen