071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Kapsalon Leiden

Goede haarverzorging is cruciaal voor een verzorgd uiterlijk. Een bezoek aan de kapsalon is daar een belangrijk onderdeel van. De ene kapper is echter de andere niet. Bij House of Graces streven we ernaar om van haarverzorging haarkunst te maken. Iedere klant krijgt een kapsel dat de eigen persoonlijkheid versterkt en, eventueel in combinatie met make-up en kleding, een uniek totaalbeeld vormt.

Bij onze kapsalon in Leiden bent u aan het juiste adres voor de laatste trends, maar ook als u ‘gewoon’ u haar wilt knippen. Met andere woorden: alledaagse haarverzorging, maar dan wel gedaan door professionals, die letterlijk en figuurlijk geknipt zijn voor hun vak. Daarnaast kunt u bij House of Graces terecht voor een ontspannende hoofdmassage, kleuradvies, styling, een permanent of wave én klassiek scheren.

Kies voor een goede kapper in Leiden

Voor het knippen, verzorgen of kleuren van uw haar kunt u bij tal van kapperszaken terecht. Zoals op ieder vakgebied, zitten er echter grote verschillen in kwaliteit tussen verscheidene kappers. Naast dat onze kappers hun vak uitstekend verstaan, zorgen we ervoor dat u volledig tot rust komt in onze kapsalon in Leiden. Daarom is een bezoek aan ons prachtige monumentale pand veel meer dan een simpel kappersbezoek.

Onze professionals zorgen ervoor dat u volledig ontstresst. We hechten er veel waarde aan dat u na uw behandeling als een ander mens naar buiten gaat. Daarom zorgen we ervoor dat iedere gast zich omringd voelt door persoonlijke aandacht en deskundigheid, in een omgeving die rust en schoonheid uitstraalt. Een bezoek aan onze kapsalon in Leiden voelt daarom als een totaalbelevenis van welbevinden.

Kapsalon in Leiden voor de student

Bij onze kapsalon in Leiden is iedereen welkom: van groot tot klein en van jong tot oud. Voor studenten werken we met een speciaal tarief, dat lager ligt dan bij een ‘standaard’ knipbeurt. Naast dat we het haar wassen, knippen en drogen, voorzien we onze gast daarbij van gratis haaradvies en informatie over het gebruik van de juiste producten. Iedereen die bij House of Graces langs is geweest, moet stralen als nooit tevoren.

Uiteraard houden we ook rekening met de allerkleinsten. Net als studenten kunnen ook kinderen bij ons terecht om tegen een gereduceerd tarief het haar te laten verzorgen. Ideaal voor moeders (of vaders) dus, want u hoeft maar één keer een afspraak te maken om het hele gezin te laten knippen. Ook heerlijk: zelf een anti-stressbehandeling ondergaan, terwijl de kleintjes geknipt worden.

Kapsalon in Leiden met een dikke plus

Zoals we eerder al aanhaalden, is House of Graces een plaats waar u volledig verzorgd wordt. Haarbehandeling is daar maar één onderdeel van. Zo beschikken wij ook over aan schoonheidssalon, waar u meerdere ontspannende behandelingen kunt laten doen. En ook voor manicure en pedicure bent u bij onze kapsalon in Leiden aan het juiste adres.

Eén van de populairste behandelingen in onze kapperszaak is kleuring van het jaar. Wij werken bijvoorbeeld – indien gewenst – met ammoniakvrije glanskleuring van Sebastian. De speciale techniek van deze glanskleuring zorgt ervoor dat de verfstoffen zich maximaal hechten aan het haar, waardoor de levendigheid wordt vergroot. De transparante, heldere kleur houdt minimaal 4 weken aan.  

Afspraak maken bij onze kapsalon in Leiden

Bent u toe aan een weldadige knipbeurt, een ontspannende wellness-ervaring of wilt u uw haren kleuren? Maak dan snel een afspraak bij een van onze professionals. Via onze website kunt u zelf kiezen wie u moet helpen, zodat u altijd door de juiste persoon onder handen wordt genomen. U kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen: 071-5126333, of mailen: info@housofgraces.nl.