071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Huidverbetering

Huidverbetering.

Wanneer de huid net iets meer nodig heeft dan een klassieke gezichtsbehandeling. Kunt u bij House of Graces ook terecht voor een huid verbeterende  behandeling voor onder andere pigmentatie, acne, littekens etc door middel van chemische en medische peelings, TCA peelings, biologische kruidenpeeling, hydrafacials, microdermabrasie, dermapen, bindweefselmassage… Alle behandelingen worden gepersonaliseerd per persoon.

 

 

Huidanalyse.

Laat de huidscannen met ons skinalyzer waarbij er verschillende foto´s van de opperhuid worden gemaakt. Voor een compleet overzicht van het huidtype, huidconditie en huidactiviteiten.

30 minuten € 35,-

In combinatie met een kennismakingsbehandeling is de huidanalyse inclusief. De foto’s van de huidanalyse kunnen alleen uitgelezen worden op een huid zonder make-up , bb cream en/of zonnefilters.

Gezichtsbehandeling op maat.
Voor een 1e keer als kennismaking inclusief huidanalyse en behandelplan. Maak kennis met de huidspecialiste en onze huid verbeterende merken…

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging! Sinds 1999 ontwikkelt DermaQuest de meest verfijnde huidproducten voor professionele behandelingen en thuisgebruik. Onderscheidend is het gebruik van plantenstamcellen: deze hebben een ongekend effect op de gezondheid van de huid. Door het gebruik van plantenstamcellen en andere innovatieve ingrediënten behoort het tot de top van de internationale huidverzorging. De exclusieve productlijnen staan voor: buitengewoon effectieve verzorging voor alle huidtypes geavanceerde behandelprogramma’s de unieke DermaQuest lagentechnologie DermaQuest producten spelen in op elke behoefte en wens. Met krachtige ingrediënten en onderscheidende lagentechnologie is het effect op de huid van een excellent niveau – dat is pure huidwetenschap. Huidverzorging met een visie!
Proudly made in the Netherlands! 100% Nederlands al sinds 2015. SalonnePro ontwikkelt en produceert alles zelf. De productie en het laboratorium is gevestigd in Deventer. Met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. – DIERPROEFVRIJ – PARABENENVRIJ – SILICONENVRIJ – SULFAATVRIJ – VEGAN – VRIJ VAN MICROPLASTICS – PHTHALATENVRIJ – VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM
75 minuten€99,-

Voor behandelingen met MARIA GALLAND of AVEDA zie  beauty behandelingen

 

 

Dieptereiniging.
Een zuiverende behandeling voor het verwijderen van dode huidcellen, onzuiverheden en gerstekorrels. Hoe schoner de huid des te meer resultaat qua huidverbetering.

 

45 minuten€89,-

Acne.
Speciaal voor de acne huid met de focus op het zuiveren, talg reguleren en kalmeren van de huid.

45 minuten€89,-

HydraFacial.
Een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten.

50 minuten€125,-

 

Microdermabrasie.
Microdermabrasie is “hot” en is één van de top-behandelingen, omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen en geeft namelijk al na één behandeling resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

 

50 minuten€145,-

 

BioPeel kruidenpeeling.

 

De Bio Peel is een biologische kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht worden. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide waardoor de huidbarrière intact blijft! Door middel van een massage en warmte worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst direct na de behandeling, diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?
– Fijnere poriënstructuur
– Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
– Kalmeren van een onrustige huid
– Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

 

Ideaal voor de onzuivere huid, acne, rest-acne zoals pigment en littekenvorming. Bevat een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen.
Voor pigment vlekken of een doffe/vale huid met veel grove poriën. Bevat een mix van o.a pompoen fruit exract en limoengras.
Speciaal voor een gevoelige huid met roodheden, rest eczeem, rosacea. Bevat 20 aminozuren en is rijk aan anti-oxidanten.

 

Bio Peel kan ingezet worden als detox behandeling of in kuurverband. Voor een kickstart boost wordt de Bio Pulse behandeling als voorbehandeling aangeraden.

50 minuten€99,-

 

 

BioPulse Enzyme Therapy.

BioPulse Enzyme Therapy is een intensieve huid herstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Door de ontgiftende werking, wordt de huid optimaal voorbereidt en activeert het transfrase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. De huid kleurt na het enzym masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

 

We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. Het is 100% natuurlijk en zonder sulfaten, alcohol, PEG, siliconen, parabenen, parfum of kleurstoffen. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd omdat het de gezichtsspieren gestimuleert en verstevigt, waardoor de huid strakker wordt en contouren meer gedefinieerd.

 

Voor een optimaal resultaat kan de BioPulse als kickstart worden ingezet of in kuurverband.

 

90 minuten€275,-

Dermaplaning.
Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode met een exfoliërende, verhelderende en zuiverende eigenschappen, waarbij de product opname met 80% verhoogt wordt. Zeer geschikt voor een doffe, oneffen en onzuivere huidtypen. Mild voor de huid en is daarom geschikt voor gebruik bij (zeer) gevoelige huidtypen.

 

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. LET OP! De dermaplaning is GEEN scheerbehandeling. Tevens geschikt voor een glas skin effect bij gebruik van make-up.

 

 

50 minuten€89,-

Microneedling.
Microneedling is een wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve behandeling bij uiteenlopende indicaties. Met name voor collageenaanmaak, littekenbehandeling en bij hyperpigmentatie zijn de resultaten zeer goed.
Bij de microneedling behandeling ook wel mesotherapie genoemd worden er met een speciale dermapen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt om de opname van actieve ingrediënten zoals bijvoorbeeld een croslink hyalyronzuur of retinol, te bevorderen. Die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden littkens, (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen. Ook wordt de afbraak van melasma/pimentatie afgebroken en tevens afgeremd.

 

50 minuten€145,-

Bio Active Vitamine C peeling.
De peeling voor een stralende en intensief gehydrateerde huid. Ideaal als “baby peeling” of booster. De Bio Active Vitamine C peeling is een stabiele, 20% vitamine C in bioactieve vorm (L-ascorbinezuur) het percentage waarbij vitamine C het meest effectief is. Een cocktail van verschillende peptiden. Deze speciale biochemische formule is ontwikkeld met de juiste pH-waarde voor opname door de huid om de vitamine C opneembaar. Hierdoor hoeft het door het lichaam niet meer omgezet te worden en is dus de meest effectieve vorm van vitamine C.

 

50 minuten€125,-

Medische/Chemische peeling
Farmaceutische kwaliteit peelings die vrijwel alle soorten huidindicaties kunnen behandelen, waaronder huidveroudering, acne, gevoelige huid, melasma en photo-aging. Met de toepassing van een hoge concentratie aan één of meerdere zuren, zijn de chemische peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie op een versnelde en gecontroleerde manier.

Binnen ons assortiment bieden wij de volgende medische peelings aan:
Glycolic Acid Peel (glycolzuurpeeling), Lactid Acid Peel (melkzuurpeeling), Salicylic Acid Peel (salicylzuurpeeling), Sensitive Peel (mix van Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid) en de TCA peel.
Welke peeling er geschikt is voor de huid hangt af van de huidindicatie, de huidbehoefte, de contra-indicaties en gevoeligheden voor eventuele complicaties. De keuze voor een chemische peeling voor het gezicht is dus afhankelijk van de indicatie en elke afzonderlijke contra-indicaties.
De nazorg hangt af van de gekozen peeling. Tijdens de herstelperiode zal de huid mogelijk strak aanvoelen met roodheid en jeuk. Ook kan de huid gaan vervellen. Belangrijk tijdens deze periode is om een post down product meermaals, dagelijks aan te brengen als nazorg voor een herstellende en ondersteunde werking. Daarnaast is een goede UV-bescherming van essentieel belang. De huid is namelijk extra gevoelig voor UV-straling in de herstelperiode. Hoe intensiever de peeling, des te langer de herstelperiode.

40 min€125,-

TCA peeling.
TCA staat voor trichloorazijnzuur en is een chemische oplossing die wordt aangebracht en tot in de meest diepe lagen van de huid zijn werkt doet. Het is één van de meest intensieve peelings. Dit komt omdat het anders werkt dan de andere medische/chemische peelings. Een TCA peeling werkt namelijk in op de watermantel van de eiwitten in de huid, waardoor de cel afsterft. Hierdoor gaat de onderliggende huidlaag nieuwe huidcellen aanmaken. Deze vernieuwing geeft verbetering in verschillende structuren van de huid zodat oneffenheden verminderen. Wanneer de oude huidlaag is afgeschilferd verschijnt er een nieuwe, frisse en egale huid met verbeterde huidstructuur.
Het assortiment aan TCA peelings bestaat uit verschillende concentraties: 15% en 35%. Beide concentraties kunnen in een behandeling toegepast worden, afhankelijk van de behandelende huidindicatie en huidconditie. Deze indicaties kunnen uiteenlopen van huidveroudering, acne, littekens, photo-aging, hyperpigmentatie tot aan grove poriën.
Het herstelproces bij een TCA peeling hangt af van de intensiteit van het behandelprotocol en de huidconditie. De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Belangrijk is om direct na de behandeling geen crèmes, serums of SPF aan te brengen doordat de huid zichzelf neutraliseert. Pas bij thuiskomst dienen de bijbehorende producten gebruikte te worden voor het herstel van de huid en bescherming tegen UV-straling en vrije radicalen.

 

Enkele dagen na de behandeling zal de huid trekkerig aanvoelen en gaan vervellen. De mate van vervelling hangt af van de huidconditie. Het is van belang om het herstel van de TCA Peeling te optimaliseren door de nabehandeling creme aan te brengen zo vaak als nodig.
Let op! Deze behandeling kan alleen geboekt worden na een consult en de voorbehandeling is doorbesproken. De behandeling en de producten zijn veilig in gebruik en voldoen aan hoge veiligheidseisen en medische CE-classificatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan een vrijblijvend consult in.

40 minuten€149,-

Spot Out – Depigmentatie.
De beste depigmentatie behandeling voor het elimineren en voorkomen van hyperpigmentatie. De Spot Out is dé depigmentatie behandeling als het gaat om het voorkomen en elimineren van donkere vlekken zoals pigment, ouderdoms vlekken, melasma, zwangerschapsmasker etc..

Korte- en lange termijn resultaten.
De Spot Out is effectief bij verschillende soorten hyperpigmentatie waaronder melasma en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Daarnaast werkt het ook effectief bij tekenen van anti-aging (lentigo solaris en rimpels). Met het bekende Spot Out Masker wordt er gewerkt om korte- en lange termijn resultaten te behalen met als doel: een geëgaliseerde huidteint.

Hoe gaat de depigmentatie behandeling in zijn werk?
Tijdens de depigmentatie behandeling is het aanbrengen van het Spot Out Masker het belangrijkste onderdeel. Op de dag van de behandeling, wordt de huid voorbereid met een exfoliant, waarna het Spot Out Masker wordt aangebracht. Afhankelijk van het huidtype zal het masker 6 tot 12 uur blijven zitten. Dit betekent dat u met het masker op House of Graces zult verlaten. Na de verstreken behandeltijd dient het masker zelf te verwijderen.

Na de Spot Out behandeling zal het depigmentatie proces thuis worden voortgezet met de bijbehorende thuisproducten. Hierdoor zal er op zowel korte- als lange termijn worden gewerkt naar het beste resultaat door bestaand pigment te elimineren en vorming van nieuw pigment te voorkomen. Dor het gebruik van de Spot Out Cream voor tenminste 6 maanden. In zowel het Spot Out Masker als in de Spot Out Cream, zitten hoge percentages zuren en sterke antioxidanten zoals gluthathion en vitamine C.
Let op! Deze behandeling kan alleen geboekt worden na een consult en de evevoorbehandeling is doorbesproken. De behandeling en de producten zijn veilig in gebruik en voldoen aan hoge veiligheidseisen en medische CE-classificatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan een vrijblijvend consult in.

 

40 minIncl. thuis producten (total recovery cream & spot out cream)€500,-

Bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage aan het gezicht wordt toepast op de huidlaag tussen de huid en de spieren. Deze laag noemen we de bindweefsellaag. Dit dieper gelegen weefsel geeft de huid stevigheid en souplesse. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en maakt de huid steviger. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine aanmaak bevordert, waardoor de huid steviger wordt en huidveroudering tegen wordt gegaan.
Andere voordelen van een bindweefselmassage zijn dat afvalstoffen worden afgevoerd, het de huid elastischer maakt en wonden sneller genezen.
Voor het optimale resultaat worden er verschillende technieken gebruikt waaronder de deep tissue massage, lymfedrainage, cupping en lypossage. Bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid waarbij cupping vooral de oppervlakte mooi strak trekt door de zuigkracht. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden. De lypossage stimmuleerd de afbraak van overtolig vet en de lymfedrainge zorgt er voor dat het lymfe stysteem opgang wordt gezet.
Een kuur bestaat uit 3 tot 2 x per week bindweefselmassage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer 3 weken, 1 x per week te onderhouden voor een blijvend resultaat.

20 minuten€55,-
Kuurverband  (12x bindweefselmassage, maximaal 6 maanden geldig)€600,-