071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Hiphaar Leiden

Hiphaar laat u knippen bij House of Graces in Leiden. Wij zijn een gespecialiseerde salon waar u terecht kunt voor haarstyling volgens de laatste trends. House of Graces is gevestigd in het historische centrum van Leiden en onze salon is prachtig ingericht. U voelt zich dan ook prettig en op uw gemak wanneer u voor hiphaar naar House of Graces in Leiden komt. Studenten bieden wij een speciale korting zodat ook zij in onze salon terecht kunnen.

Hiphaar laten knippen in Leiden
Wanneer u hiphaar wilt laten knippen in Leiden kiest u natuurlijk voor House of Graces. U kunt voor diverse behandelingen bij ons terecht, die worden uitgevoerd door ervaren stylisten volgens de laatste trends:

  • Haarverzorging
  • Haarstyling en visagie
  • Metamorfoses
  • Haarkleuring

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. U komt helemaal tot rust en geniet van onze goede zorgen. Als u ons monumentaal pand verlaat voelt u zich fris en ontspannen. U kunt ook kiezen voor een arrangement dat een behandeling combineert met een aanmeten van hiphaar in Leiden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Contact
Maak direct een afspraak om hiphaar te laten knippen bij House of Graces in Leiden. U kunt online een afspraak maken, maar ook bellen met telefoonnummer 071-5126333. Ons e-mailadres is info@houseofgraces.nl.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Herenkapper LeidenAveda salonSebastian haarproductenMoroccanoil aanbieding