071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

hammam leiden

Even heerlijk ontspannen? De boel de boel laten? Na een authentieke stoombadervaring in de Hammam van House of Graces in Leiden voelt u zich weer als herboren! Deze oudste reinigingstraditie ter wereld is heilzaam voor zowel lichaam als geest. Wanneer u één keer heeft mogen genieten van een heerlijk luxe behandeling, wilt u daarna nooit meer anders.

Belangrijk om te weten is dat de Turkse Hammam wezenlijk verschilt van de meer bekende sauna, zoals die vaak in Nederland te vinden is. Het stoombad van onze Hammam in Leiden is zeer heet en zeer vochtig. Hierdoor wordt het lichaam zowel van binnen als van buiten optimaal gereinigd. Door de hitte worden afvalstoffen via de poriën van de huid naar buiten gedrongen.

Wat kunt u doen in onze Hammam in Leiden?

Wanneer u kiest voor een weldadig middagje of avondje in onze Hammam in Leiden, wordt u allereerst naar de voor u beschikbaar gestelde kleedruimte begeleid. Hier ontvangt u een ochtendjas. Vervolgens volgt een behandeling in het stoombad, waar de poriën van de huid worden geopend. Daarna wordt u gescrubd met een speciale handschoen van gevlochten paardenhaar of met speciaal hiervoor ontwikkeld zout – die keuze is aan u.

Afhankelijk van het arrangement dat u kiest, krijgt u daarna nog een verkwikkende zeepmassage. Alle laatste restjes vuil worden van de huid gespoeld. Met behulp van een luchtzak wordt u ten slotte rijkelijk bedolven onder schuimbubbels. Hiervan is aangetoond dat het een ontspannende werking heeft op zowel het lichaam als de geest. U stapt daarna als een herboren mens weer naar buiten.

Privé Hammam huren in Leiden

Wanneer u gebruik maakt van onze Hammam in Leiden, bent u verzekerd van uw privacy. Een Hammam is bij ons namelijk altijd geheel privé en het is aan u om te bepalen met hoeveel personen u komt. U kunt met maximaal 8 personen tegelijkertijd gebruikmaken van deze weldadige wellness-beleving. U heeft dus nooit last van ongewenste pottenkijkers, want u bepaalt.

Dit in tegenstelling tot andere Hammams, waar u de ruimte verplicht moet delen met onbekenden. Bij House of Graces houden we echter nadrukkelijk rekening met uw wensen, zodat u er na een heerlijke behandeling weer even tegenaan kunt. Doet u dat het liefst in het bijzijn van 1 ander persoon, of zelfs helemaal alleen? In onze privé-Hammam is het allemaal mogelijk.

Kies voor een totale wellness ervaring in Leiden

Veel van onze klanten kiezen ervoor om een bezoek aan onze Hammam in Leiden te combineren met een andere behandeling. Bij House of Graces kunt u namelijk ook terecht voor massages, gezichtsbehandelingen, een knipbeurt en/of de manicure/pedicure. Met andere woorden: een bezoek aan onze City Spa & Hair is een totale wellness-beleving voor lichaam en geest.

Vooral de combinatie met een van onze fluwelen massages is bijzonder populair. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na het bezoek aan de Hammam een full body massage te laten doen. U wordt dan 60 minuten lang over het hele lichaam gemasseerd, zodat u optimaal kunt ontspannen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van diverse technieken, die tussentijds naar wens kunnen worden aangepast.

De Hammam in Leiden: heerlijk ontspannen weer naar buiten

Bent u toe aan de ultieme wellness-beleving? Boek dan een behandeling bij House of Graces in Leiden. Daarvoor kunt u ons bellen op 071-5126333, of mailen naar info@houseofgraces.nl. Vindt u het eenvoudiger om meteen via onze website een afspraak in te plannen? Klik dan hier en maak meteen online een afspraak voor een weldadige wellness-beleving.