071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Haarverf zonder ammoniak

House of Graces maakt gebruik van haarverf zonder ammoniak. In deze gespecialiseerde kapsalon kunt u terecht voor diverse behandelingen. Haarkleuringen voeren wij uit met haarverf zonder ammoniak omdat dat beter is voor uw haar. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van producten van het merk Artego, dat niet alleen vrij is ammoniak en peroxide, maar ook milieubewust is. Ook voor behandelingen als permanenten en watergolven maken wij gebruik van de beste producten.

Diverse soorten haarverf zonder ammoniak
U kunt bij ons terecht voor diverse soorten haarverf zonder ammoniak. Wij bieden haarverf dat uw haar verzorgd en een prachtige kleur biedt. Natuurlijk knippen wij desgewenst uw haar in het model dat u wenst. Onze ervaren stylisten kunnen u ook helpen bij het nemen van een compleet nieuwe look.  Naast verf van het merk Artego gebruiken wij ook:

  • Sebastian
  • Sassoon
  • Moroccanoil
  • Nioxin

Deze producten kunt u ook aanschaffen in onze salon. Omdat ze geproduceerd worden voor gespecialiseerde kapsalons zult u deze merken niet vinden bij de drogisterijen.

Contact
Kom naar House of Graces in Leiden voor een haarkleuring met haarverf zonder ammoniak. Via het online afsprakenformulier kunt u een afspraak maken met onze topstylisten. Wij zijn tevens bereikbaar via telefoonnummer 071-5126333 en via e-mailadres info@houseofgraces.nl.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Dameskapper LeidenWellnes LeidenNatuurlijke haarproductenMaria Galland schoonheidssalon