071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Sebastian Cellophanes Colourshines

Voor Sebastian Cellophanes Colourshines kunt u terecht bij House of Graces. Deze gespecialiseerde kapsalon biedt u haarkleuring voor ieder haartype. De Sebastian Cellophanes Colourshines zijn kleurbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een revolutionaire techniek. Het kleurglansmiddel is vrij van peroxide en ammoniak. De haarkleuring voedt het haar en blijft tot minimaal 4 weken mooi. Deze haarkleuring garandeert een levendige kleur van het haar!

Sebastian Cellophanes Colourshines aangebracht door topstylisten
Om een optimaal resultaat te bereiken laat u de Sebastian Cellophanes Colourshines aanbrengen door de topstylisten van House of Graces. In onze kapsalon in het centrum van Leiden werken stylisten met jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor het kapsel van uw dromen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende kleurstellingen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden zodat u met een prachtige coupe naar huis gaat. Naast producten van Sebastian gebruiken wij ook:

  • Sassoon
  • Moroccanoil
  • Nioxin
  • Artego

Contact
Sebastian Cellophanes Colourshines laat u aanbrengen bij kapsalon House of Graces. Daarbij kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen en diverse arrangementen die wij desgewenst op maat maken. U kunt snel een afspraak maken via het online afsprakenformulier. Voor meer informatie over onze salon en de behandelingen die wij uitvoeren zijn wij ook te bereiken via het telefoonnummer 071-5126333 of via info@houseofgraces.nl.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Sassoon haarproductenMoroccanoil aanbiedingHammam LeidenAveda salon