071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Natuurlijke haarproducten – House of Graces

De natuurlijke haarproducten van House of Graces zorgen voor optimale verzorging van uw haar. Wat zijn nou natuurlijke haarproducten? Ze worden ook wel biologische, ecologische of milieuvriendelijke producten genoemd. De ingrediënten van bijvoorbeeld shampoos, conditioners of gels worden op een natuurlijke manier gemaakt. Deze producten zijn beter voor het milieu en ook beter voor de mens, want het product komt dus uit de natuur en heeft geen toegevoegde chemische stoffen. Wat is dan precies het verschil tussen normale en natuurlijke haarproducten? Natuurlijke haarproducten zijn milieuvriendelijker en milder voor het haar. Normale haarproducten geven een beter resultaat en blijven langer houdbaar. Kies voor een gezondere optie en dus voor natuurlijke producten.

ECOCERT certificering bij natuurlijke haarproducten

Hoe herkent u natuurlijke haarproducten? U kunt deze herkennen aan de ECOCERT certificering. Overigens zijn er meerdere keurmerken, maar de ECOCERT staat het hoogst aangeschreven. De eisen van deze producten zijn: het product moet  voor 95% natuurlijk zijn (overige  5% wordt streng gecontroleerd), 95% moet van plantaardige ingrediënten zijn en 10% totaal moet gecertificeerd organisch zijn.

Cadeaubonnen van House of Graces

Wilt u iemand verrassen met een behandeling of één van onze producten, dan is een cadeaubon van de House of Graces een leuke manier om dat te doen.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Natuurlijke gezichtsproductenKapsalons LeidenBruidsarrangement schoonheidssalonSebastian haarproducten