071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Blog

Oktober 2022 Dermaprime Peeling

Goed nieuws! Wij hebben onze schoonheidsbehandelingen uitgebreid met een een reeks aan verschillende peelings van Dermaprime. Deze huidverbeterende peeling behandelingen zijn op basis van AHA en BHA fruitzuren. Ook in kuurverband mogelijk voor een beter resultaat. Huidvernieuwing en huidherstel worden bereikt met verschillende % Glycolzuur peels (G10,G20,G50) of met Salicylzuur peel (SO2).

April 2022 Sluiting Hamam wegens uitbreiding schoonheidssalon

Beste gasten van House of Graces, vanaf 25 april zal de hamam permanent sluiten omdat we de schoonheidssalon willen uitbreiden. Na 25 april is het daarom niet meer mogelijk om hamam behandeling in te plannen. De arrangementen en hamam behandelingen worden omgezet in nieuwe relax arrangementen in combinatie met heerlijke massages.

Maart 2022 Lancering Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

WHY WE L♥VE IT

 • Botanical Repair™Strengthening Overnight Serum is de nieuwste toevoeging aan het totale haarverzorgingssysteem. Het is geformuleerd met een plantaardige, drie laagse haarhersteltechnologie die het haar van binnenuit herstelt, preventief werkt en beschermt.
 • Vermindert het ontstaan van gespleten haarpunten met 84% in één nacht dankzij het gebruik van nangai olie die de gespleten haarpunten weer samen doet kleven. Nangai olie wordt geperst uit de noten van de Canarium indicum boom, welke afkomstig is van het Zuid-Pacifische eiland Vanuatu.

WAAROM ‘NACHTS?

 • Toepassing ‘s nachts zorgt voor een maximale werkzaamheid van het serum omdat het haar dan beschermd is tegen invloeden van buitenaf die overdag voorkomen.
 • 8 uur ononderbroken verzorging (staat gelijk aan 24 uur totale verzorging met Botanical Repair™)!
 • Geeft een extra beschermlaag tegen wrijving terwijl je slaapt. Deze lichtgewicht formule creëert een onzichtbare voile die wrijving minimaliseert en schade aan het haar helpt te voorkomen terwijl je slaapt.

Aanbrengen op lengten en punten voor het slapengaan. NIET uitspoelen. Stijl het haar ’s ochtends zoals gewoonlijk. Gebruik zo vaak als gewenst.

2021 Samenwerking merken

Graag willen we u op de hoogte brengen dat we ervoor gekozen hebben om met sommige merken de samenwerking te stoppen. Dit omdat de visie van deze merken helaas niet meer aansluiten op die van ons.

We willen namelijk graag een bijdrage leveren aan betere wereld. Met minder plastic, vegan producten, natuurlijke producten en producten waarvan de kracht uit de natuur is gehaald.

We hebben daardoor gekozen om door te gaan met Aveda en Moroccanoil.
Missie Aveda
Onze missie bij AVEDA is om te zorgen voor de wereld waarin we leven. Van de producten die we maken tot de manier om weer iets terug te geven aan de maatschappij. Bij AVEDA willen we het juiste voorbeeld geven in vooruitstrevendheid en verantwoordelijkheid op milieu gebied.

Deze missie staat ervoor dat er bij lokale boeren voor een eerlijke prijs wordt ingekocht en zorgen ze dat deze boeren educatie krijgen over het verbeteren van diverse dingen. De lavendel wordt bijvoorbeeld niet uit Frankrijk gehaald waar de lavendel velden naast het vliegveld liggen. Maar uit een berggebied waar de lucht schoon is en de plant daardoor ook gezonder is.
Visie Morrocanoil
Ons verhaal begon toen onze medeoprichter, Carmen Tal op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.

House of Graces werkt niet meer samen met:
Sebastian, Nioxin en Sassoon.

2020

Nu bij House of Graces Misencil Lash Lift

Misencil Lash Lift is een nieuwe behandeling om je natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimper extension of mascara.
Onze producten zijn klinisch getest en veilig bevonden door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten. Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconen pads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden. Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

Onze lashlift behandelingen zijn uniek door de combinatie van 3 behandelingen in 1:

 • Lash Lift
 • Botulash®
 • Verven van de wimpers (optioneel)

Vind jij wimper extension iets te heftig, dan is dit natuurlijk de meest ideale oplossing om alsnog stralende lange wimpers te hebben.

2019

AVEDA make-up

Notenzaad pigment uit Brazilië, kaneel uit India, rozen uit Rusland: deze pure natuurproducten worden gebruikt voor de Aveda kleuren voor het gezicht, de ogen en de lippen. Ontdek tinten zo subtiel als illumination oogschaduw, zo aards als morena lip color gloss, zo levendig als  poppy nourish-mint smoothing lipcolor. Kleuren die een afspiegeling zijn van het wonderbaarlijke kleurenpalet van de natuur en verwerkt zijn in formules die ook werkelijk goed voor u zorgen. Vitamines bestrijden schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige, verzorgende ingrediënten hydrateren. Het Aveda verschil: ze hebben sommige ingrediënten gekozen om lokale mensen overal in de wereld te ondersteunen. De meeste kleuren van de lip colors bevatten meadowfoamzaad uit Oregon, waar dit zaad gekweekt wordt, om erosie van de grond te voorkomen. Natuurlijk kunt u zich te allen tijde laten adviseren en de make-up kleuren uitproberen in onze salon.

2018

Keratine behandelingen m.b.v. Keratherapy

De nieuwste innovatie op het gebied van keratinebehandelingen.
De Pure Renewal Plus keratinebehandeling is de nieuwste keratinebehandeling, die het mogelijk maakt om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken, maar met dezelfde formule kunt u ook kiezen voor krulbehoud (wel minder pluis en meer glans). De behandelingen van Keratherapy verbreken niet de zwavelbruggen en hoeven dus niet uit te groeien. Pas na maanden slijten de effecten van de keratinebehandeling  uit uw haar. Voor de Pure Renewal Plus behandeling kunt vanaf nu bij House of Graces terecht!

2017

Wimper extension by Misencil

Misencil Wimper Extension zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimper extension zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension.

Misencil’s unieke eigenschappen.

 • Enige kwaliteitsmerk in de markt, al sinds 14 jaar.
 • Eigen Misencil Academies in Parijs, Montreal en Rome.
 • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd.
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
 • Extension handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.
 • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconden.
 • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
 • Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.
 • Producten voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en Canada