071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Dameskapper Leiden

De beste dameskapper in de omgeving van Leiden is House of Graces. In deze gespecialiseerde salon werken enkel topstylisten met jarenlange ervaring! U kunt bij ons terecht voor een groot aantal behandelingen: van simpelweg wassen en knippen tot een bruidskapsel gecombineerd met visagie. Bij dameskapper House of Graces in Leiden komt u volledig tot rust. De salon is stijlvol ingericht en dat zorgt voor een ontspannen sfeer.

Styling bij dameskapper House of Graces in Leiden
Naast wassen en knippen kunt u ook voor de styling van uw haar terecht bij dameskapper House of Graces in Leiden. Wij geven u graag advies over het in model brengen van uw kapsel. Kom langs bij House of Graces en profiteer van:

  • Topstylisten die op de hoogte zijn van de laatste trends.
  • Een ontspannen behandeling met een hoofdhuidmassage.
  • Verrassend lage prijzen en speciale kortingen voor studenten.

Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket aan verzorging. Knippen, styling maar ook persoonlijk verzorging bieden wij aan. Desgewenst stellen wij een arrangement op maat samen. U komt compleet verzorgd bij ons vandaan.

Contact
Dameskapper House of Graces is gevestigd in Leiden. Graag geven wij u meer informatie over onze behandelingen. Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 071-5126333of een e-mail te sturen aaninfo@houseofgraces.nl. Via het online afsprakenformulier kunt u een afspraak maken met onze topstylisten.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Bruidsarrangement schoonheidssalonSebastian haarproductenNatuurlijke gezichtsproductenKapsalons Leiden