071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Bruidsarrangement schoonheidssalon

Een bruidsarrangement van kappers- en schoonheidssalon House of Graces bied u een prachtige look  op uw grote dag. House of Graces is gevestigd in het oude centrum van Leiden en in de salon werken enkel topstylisten.

Bruidsarrangement van kappers- en schoonheidssalon House of Graces aan huis
Het is ook mogelijk om een bruidsarrangement van kappers- en schoonheidssalon House of Graces aan huis te laten uitvoeren. Wij raden u echter aan, indien dat mogelijk is, naar onze salon te komen. Zo bent u even weg uit de hectische en dagelijkse omgeving. In onze salon kunt u even echt ontspannen en genieten van bijvoorbeeld een hoofdhuidmassage. Wat betreft een bruidsarrangement hebt u bij kappers- en schoonheidssalon House of Graces de keuze uit:

  • Bruidsmake-up inclusief proef
  • Bruidshaar inclusief proef
  • Bruidshaar én make-up inclusief proef

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u uw haar wilt laten knippen of een schoonheidsbehandeling voor de grote dag wilt inplannen. Wij zorgen dat u uitgerust en verfrist aan de mooiste dag van uw leven begint.

Direct een afspraak maken
Voor een bruidsarrangement maakt u een afspraak met kappers- en schoonheidssalon House of Graces in Leiden. U kunt het online afsprakenformulier invullen. Ook telefonisch via telefoonnummer 071-5126333 en via e-mailadres info@houseofgraces.nl zijn wij bereikbaar.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Beste kapper LeidenSebastian Cellophanes ColourshinesMoroccanoil bestellenHerenkapper Leiden