071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Keratine Behandelingen

Wat is een keratine behandeling?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof van onder andere je haar. Het valt onder de noemer ‘proteïne’ (eiwit). Een groot deel van je haar bestaat uit keratine. Keratine maakt je haar sterk en gezond. Omdat het een lichaamseigen stof is, kun je het ook voor elk haartype gebruiken. Keratine is de belangrijkste bouwstof van je haar. Keratine wordt gevormd door verschillende aminozuren; de bouwstenen van eiwitten. Een van de belangrijkste aminozuren in keratine is het aminozuur cysteïne. Dit aminozuur zorgt er voor dat beschadigde zwavelbruggen in het haar gerepareerd worden.

Niet alleen door hitte producten zoals de föhn en de stijltang zorgen voor beschadiging aan het haar. Ook door het weer (kou, zon, water), veroudering, verzorgingsproducten van lage kwaliteit, chloor en zeewater (zout). Door deze externe omstandigheden verliest het haar keratine, en wordt het dus zwakker, minder gezond en lastiger handelbaar.

Wat doet een keratine behandeling? 
Veel mensen krijgen – door een ‘tekort’ en beschadigingen aan de keratine – last van droog, statisch, pluizig, dof, weerbarstig en onhandelbaar haar.

Een keratine behandeling bij House of Graces geeft je haar een boost, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn. Bovendien heb je het liefst 5 tot 6 maanden plezier van een keratine behandeling. Je hoeft dus niet iedere maand weer een keratine behandeling te ondergaan. Hoelang je er plezier van hebt is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop je je haar verzorgt.

Zijn de keratinebehandelingen – en producten geschikt voor ieder haartype? 

Ja, de behandelingen kunnen worden toegepast op alle haartypen, incl. chemisch behandeld haar (gekleurd, relax), beschadigd haar door zon, zee- of chloorwater, maar ook op natuurlijk haar. De verzorgings- en styling producten zijn eveneens geschikt voor alle haartypen.

Wat is het verschil tussen Keratherapy treament en de Quinoa Smoothing treatment?

 

“Healthy is The New Luxury” – The Soap Pharmacy

De Quinoa Smoothing Treatment  is een exclusieve professionele salonbehandeling en combineert Zuid-Amerikaanse quinoa met natuurlijke keratine voor maandenlang gladder, pluisvrij haar. Daarbij werken we in deze unieke formule met o.a. pracaxi olie uit het Amazone gebied en Braziliaanse babassu olie om het haar intensief te verzorgen. De behandeling en de aftercare zijn 100% vegan en bevatten tot 99,9% natuurlijke ingrediënten en géén siliconen, geen SLS/ SLES, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen PEG’s.

Unieke formule, om het haar intensief te verzorgen en een prachtige natuurlijke glans te geven. De Quinoa Smoothing Treatment is geschikt voor alle haartype (type 1 t/m 4c) en biedt maandenlang (3-5 maanden!) resultaat. De behandeling is geen relaxer of straightener. De resultaten slijten geleidelijk uit het haar.

 

Aftercare: We got you, omdat wij van House of Graces het geweldige resultaat van de behandeling willen verlengen krijg je na afloop de aftercare producten van de The Soap Pharmacy van ons cadeau. Goede dagelijkse verzorging (na een behandeling) is essentieel voor het behoud en de verlenging van de resultaten van Quinoa Smoothing Treatment. Reguliere shampoos en conditioners kunnen het resultaat van de behandeling schaden. Onze dagelijkse verzorgingsproducten zijn ontwikkeld om de resultaten van de behandeling te behouden en verlengen.

Quinoa Smoothing Treatment

Half Lang Haar
€365,-
  Afspraak maken?

  Quinoa Smoothing Treatment

  Lang Haar
  €425,-
   Afspraak maken?

   Keratine therapie voor het haar – Keratherapy ‘Avanced Renewal System

   Keratherapy is de nieuwste generatie keratine behandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze keratine behandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, minder pluis en makkelijker handelbaar haar, maandenlang! In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratine behandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

   Voordelen van Keratherapy
   – Keratherapy is een wash- out keratine behandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-    72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling styling producten    gebruiken.
   – Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
   – Het natuurlijk volume blijft behouden
   – Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.
   – U zult circa 3 tot 4 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

   Aftercare. Om het keratine niveau van het haar op peill te houden, krijgt u de nazorg producten na afloop van de behandelingen cadeau.

   Keratine Therapie

   Kort Haar
   €230,-
    Afspraak maken?

    Keratine Therapie

    Half Lang Haar
    €325,-
     Reserveer nu!