071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Beste kapper Leiden

De beste kapper in Leiden is House of Graces! In onze stijlvolle salon kunt u terecht voor diverse behandelingen tegen verrassend lage prijzen. Voor studenten hanteren wij zelfs een speciaal studententarief: op donderdag en vrijdag knippen wij tegen een gereduceerd tarief. De beste kapper van Leiden is gevestigd in het centrum aan de Nieuwe Rijn. Kom snel eens langs laat u tijdens de behandeling onderdompelen in de rust en ontspannen sfeer die hier hangt.

Haarbehandelingen bij de beste kapper van Leiden
U kunt voor vele haarbehandelingen terecht bij House of Graces. Wij zijn de beste kapper van Leiden omdat wij enkel topstylisten in dienst hebben. Zij verzorgen voor u:

  • Permanenten
  • Haarkleuringen
  • Bruidskapsels
  • Haaradvies
  • Visagie

Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor diverse lichaamsbehandelingen maar ook hammam, wat een van de oudste reinigingstradities ter wereld is. Wij bieden u een totaalpakket om volledig tot rust te komen. Desgewenst stellen wij voor u een arrangement op maat samen.

Contact
Maak direct een afspraak bij de beste kapper van Leiden en laat uw kapsel eens echt goed verzorgen. Onze stylisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met House of Graces door te bellen met telefoonnummer 071-5126333of een e-mail te sturen aan info@houseofgraces.nl. Via het online afsprakenformulier maakt u snel een afspraak.


  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Aveda salonSassoon haarproductenMoroccanoil aanbiedingHammam Leiden