071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Beauty

Maria Galland gezichtsbehandelingen 
Belangrijke mededeling:

Goed nieuws!
Maria Galland heeft de behandelingen zo door ontwikkeld dat er nu nog mooiere resultaten te behalen zijn.
Dit bereiken we doordat de maskers allemaal zijn aangepast naar een speciaal masker bomvol werkstoffen. Alleen houdt dit wel in dat de “gezichtsbehandeling klassiek” verdwijnt uit het assortiment. De reden is omdat de maskers die we hiervoor gebruikten helaas niet meer geleverd worden.

Rituel Sublime Jeunesse 90 min. € 149,-

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning. In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en decolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest. De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels. Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Gezichtsbehandeling Dermatologique 90 min.€ 126,-
Onze zeer effectieve dermatologische behandeling richt zich op het verhelpen van onzuiverheden, pigmentatie, roodheid of droge huid met één van de speciale Maria Galland Algenmaskers
Gezichtsbehandeling Activ’age 75 min.€ 110,-
Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goede gevoede huid dankzij een combinatie van product werkzaamheid en manuele expertise. De exclusieve mix van oliën maakt de speciale Maria Galland Algenmasker  geschikt voor de rijpe, gestreste en droge huid.
Gezichtsbehandeling Lift expert 75 min€ 105,-
Deze behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op. De behandeling strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De liftende massage en één van de speciale Maria Galland Algenmaskers stimuleert de huid om onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest te resetten.
Gezichtsbehandeling Lumin eclat 75 min.€ 94,50
Deze verkwikkende behandeling  verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Met één van de speciale Maria Galland Algenmaskers ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.
Gezichtsbehandeling Hydra Global 75 min.€ 89,-
Hydra Global herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie. De gloednieuwe technologie, een fusie  van effectieve hydraterende wekstoffen, anti-aging complexen en één van de speciale Maria Galland Algenmaskers zorgt voor een integrale hydratatie die de jeugdigheid van de huid behoudt.
Gezichtsbehandeling D-tox 30 min.€ 57,75
De D-tox gezichtsbehandeling is een manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast op elke huid, met respect voor het eco systeem van de huid. Dit 100% huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de cel vernieuwing stimuleren.
Extra maskers / TREATMENT (alleen bij te boeken bij een behandeling)
Maria Galland vitaliserend en verkoelend algenmasker voor de tere oog zone.€ 26,25
 Alle Maria Galland gezichtsbehandelingen kunnen in een kuurverband geboekt worden.
Wanneer u 6 behandelingen boekt en meteen betaald krijgt u 15% pakketkorting.
Aveda Tulasara behandelingen
Met de vernieuwde Tulasara  producten krijgt elk huidtype en elk huidprobleem een perfect resultaat. Uw schoonheidsspecialiste stemt de behandeling geheel op maat met u af. We beginnen bij elke AVEDA behandeling met een geurreis om alvast heerlijk ontspannen te raken voordat we de behandelingen beginnen.
Tulasara  30 minuten:
Huidanalyse, reiniging, peeling en een masker of onzuiver heden verwijderen vervolgd door een afsluitende dag verzorging.
€ 45,-
Tulasara 90 minuten:
Huidanalyse, dubbele reiniging met aromatherapie, epileren, peeling, masker therapie en een massage therapie met een afsluitende dag verzorging.
€ 100,-
Aveda’s plantaardige alternatieven voor Microdermabrasie en kruiden peeling.
Dual Exfolation Peel
De meest effectieve huid vernieuwende behandeling van AVEDA transformeert de huid en doet ze stralen. De behandeling geeft u direct een verbeterde huidstructuur en teint, vervaagt lichte droogtelijntjes en verfijnt de poriën. Uw huid wordt zichtbaar frisser en jonger.
60min:
€ 85,-90min: € 110,-
Harsen
Bovenlip of kin€ 15,-
Bovenlip en kin€ 25,-
Zijkanten gezicht€ 20,-
Onderbenen€ 30,-
Gehele benen€ 50,-
Bikinilijn of oksels ( Let op; geen Brazillian wax het gaat om de liesplooi)€ 25,-
Armen€ 30,-
Rug€ 30,-
Epileren / verven van de wenkbrauwen en wimpers
Wenkbrauwen epileren€ 16,-
Wenkbrauwen epileren en verven€ 26,-
Verven wimpers€ 20,-
Verven wenkbrauwen en wimpers€ 30,-
Verven wenkbrauwen€ 16,-
Wimper extension by Misencil
Nieuwe set One by One Misencil€ 121,-
Opvullen binnen 2 weken€ 48,-
Opvullen binnen 3 weken€ 58,-
Opvullen binnen 4 weken€ 68,-
Wimpers verwijderen€ 23,-
Lash lift Misencil inclusief wimpers verven€ 65,-
Visagie / Make-Up
Dag make-up € 45,-
Avond make-up€ 55,-
Bruidsmake-up incl. proef€ 108,-