071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Beauty

Maria Galland gezichtbehandelingen 
Gezichtsbehandeling Modelant 90 min. € 130
Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

Gezichtsbehandeling Dermatologique 90 min.€ 120
Onze zeer effectieve dermatologische behandeling richt zich op het verhelpen van onzuiverheden, pigmentatie, roodheid of droge huid.
Gezichtsbehandeling Activ’age€105
Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goede gevoede huid dankzij een combinatie van product werkzaamheid en manuele expertise. De exclusieve mix van oliën maakt het peel-off masker geschikt voor de rijpe, gestreste en droge huid.
 Gezichtsbehandeling Lift expert 75 min€ 100
Deze behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op. De behandeling strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De liftende massage combineert bewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest te resetten.
Gezichtsbehandeling Lumin eclat 60 min.€ 90
Deze verkwikkende behandeling  verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.
Gezichtsbehandeling Hydra Global 75 min.€ 85
Hydra Global herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie. De gloednieuwe technologie, een fusie  van effectieve hydraterende wekstoffen en anti-aging complexen, zorgt voor een integrale hydratatie die de jeugdigheid van de huid behoudt.
Gezichtsbehandeling Klassiek 60 min.€ 70
De klassieke gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse/-advies, zachte reiniging, gentle peeling, verzorgend crème masker, extra hydraterende serum, gezichts- en decolleté massage, dagverzorging.
Gezichtsbehandeling D-tox 30 min.€ 55
De D-tox gezichtsbehandeling is een manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast op elke huid, met respect voor het eco systeem van de huid. Dit 100% huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de cel vernieuwing stimuleren.
 Microzone 30 min.€ 45
 Een microzone treatment is een korte, doeltreffende behandeling. Waarbij of de mee eters worden verwijdert (wat mogelijk is in de tijd) of wordt er een masker aangebracht om de huid te kunnen boosten,
Extra maskers / TREATMENT (alleen bij te boeken bij een behandeling)
Thalasso masker€ 16
Oogmasker liftend€ 23
 Alle Maria Galland gezichtsbehandelingen kunnen in een kuurverband geboekt worden.
Wanneer u 3 behandelingen boekt en meteen betaald krijgt u 15% korting.
Aveda Tulasara behandelingen
Met de vernieuwde Tulasara  producten krijgt elk huidtype en elk huidprobleem een perfect resultaat. Uw schoonheidsspecialiste stemt de behandeling geheel op maat met u af. We beginnen bij elke AVEDA behandeling met een geurreis om alvast heerlijk ontspannen te raken voordat we de behandelingen beginnen.
Tulasara  30 minuten:
Huidanalyse, reiniging, peeling en een masker of onzuiver heden verwijderen vervolgd door een afsluitende dag verzorging.
€45,-
Tulasara 60 minuten:
Huidanalyse, dubbele reiniging met aromatherapie, epileren, peeling, masker, massage en afsluitende dag verzorging.
€85,-
Tulasara 90 minuten:
Huidanalyse, dubbele reiniging met aromatherapie, epileren, peeling, masker therapie en een massage therapie met een afsluitende dag verzorging.
€100
Aveda’s plantaardige alternatieven voor microdermabrasie en kruiden peeling.
Dual Exfolation Peel
De meest effectieve huid vernieuwende behandeling van AVEDA transformeert de huid en doet ze stralen. De behandeling geeft u direct een verbeterde huidstructuur en teint, vervaagt lichte droogtelijntjes en verfijnt de poriën. Uw huid wordt zichtbaar frisser en jonger.
60min:
€85,-90min: €110
Harsen
Bovenlip of kin€ 15
Bovenlip en kin€ 25
Zijkanten gezicht€ 20
Onderbenen€ 30
Gehele benen€ 50
Bikinilijn of oksels ( Let op; geen Brazillian wax het gaat om de liesplooi)€ 25
Armen€ 30
Rug€ 30
Epileren / Verven
Wenkbrauwen epileren€ 16
wenkbrauwen epileren en verven€ 26
verven wimpers€ 20
Verven wenkbrauwen en wimpers€ 30
Verven wenkbrauwen€16
Visagie / Make-Up
Dag make-up / avond make-up€ 36
Bruidsmake-up incl. proef€ 108
Make-up advies op maat€ 43