071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Aveda salon

Kies het beste voor uw haar en laat het verzorgen met kwaliteitsproducten van het bekende merk Aveda in de salon van House of Graces.

Aveda haarverzorging: alleen de beste producten in onze salon
In onze kapsalon wordt haarverzorging ware haarkunst. Niet alleen verzorgen wij uw haar tot in de puntjes, we zorgen er ook voor dat het kapsel dat wij u aanmeten uw persoonlijkheid versterkt. In combinatie met make-up en kleding creëren we een uniek totaalbeeld waarin u optimaal tot uw recht komt! Niet alleen vindt u bij ons de laatste trends op het gebied van haarmode, ook voor een gewone coupe, heerlijke hoofdmassage of een kleuradvies zijn wij uw vertrouwde adres. Bovendien maken wij alleen gebruik van kwaliteitsproducten waaronder de producten uit de lijn van Aveda: in onze salon is alleen het beste goed genoeg voor u!

Maak direct online een afspraak
Raadpleeg voor een overzicht van onze tarieven onze prijslijst. Wilt u direct een afspraak maken? Doe dat dan vandaag nog: snel en eenvoudig online. Uiteraard kunt u ook uw vriend, vriendin, familielid of andere relatie verrassen met een knipbeurt. Geef eens een cadeaubon van House of Graces kado! Neem voor meer informatie over onze haarverzorgingsproducten waaronder de producten van het merk Aveda en over onze salon, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 071-5126333.

 

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Aveda producten – Metamorfose kapselHaarverf zonder ammoniak