071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Aveda producten

Laat uw haar verzorgen met Aveda producten in de kapsalon van House of Graces. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en zorgen ervoor dat uw haar optimaal tot diens recht komt. Maak vandaag nog snel en eenvoudig een afspraak en laat u verrassen door onze mogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven!

Aveda producten: voor elk type haar het juiste product
Wilt u uw haar laten verzorgen met Aveda producten dan bent u in onze kapsalon aan het juiste adres. De productlijn van Aveda is even groot als veelzijdig. Van diverse shampoos tot stijlproducten welke perfect aansluiten bij uw haartype: wij hebben het allemaal voor u in huis. Daarnaast doen wij meer dan het knippen van uw haar alleen: wij zorgen ervoor dat met de keuze van uw coupe uw persoonlijkheid wordt versterkt. Samen met make-up en kledingkeuze maken wij voor u het plaatje compleet! Naast het wassen, knippen en drogen van uw haar kunt ook in onze kapsalon terecht voor:

  • Het kleuren van uw haar (o.a. kleurspoeling, deelkleuring, colourshine, coupe soleil);
  • Het aanbrengen van een haarmasker;
  • Een hoofdhuidmassage.

96% van natuurlijke oorsprong*

AVEDA HAARKLEUR

Activeer je haar met de energie van kleur en licht. Een compleet systeem biedt je de flexibiliteit die je wenst van een kleurbehandeling. Aveda haarkleur is alleen verkrijgbaar bij salons die met Aveda producten werken.

Full spectrum protective permanent creme hair color

Ervaar de glans en duurzame kleur van Aveda full spectrum color. Full spectrum is gemaakt voor maatwerk en is 96% natuurlijk afgeleid van planten en niet op aardolie gebaseerde mineralen. Organisch zonnebloem-, ricinus- en jojoba-oliën helpen het haar te beschermen tijdens de verwerking en leveren permanente haarkleur resultaten die in de basis schadevrij is.

Full spectrum demi+ custom-deposit treatment hair color

Met een 96% natuurlijke basis heeft de haarkleur een exclusieve mix van beschermende plantaardige oliën, die het haar voeden en verzorgen, terwijil het een langdurige glans geeft. Oil complex omvat: gecertificeerde biologishce kukui, zonnebloem, castor en jojoba.

Full spectrum deep

Met een 96% natuurlijke basis heeft het haar direct een gezonde natuurlijke donkere glans. Plantenextracten en oliën beschermen het haar bij de kleuring en laten het haar glanzen.

Babassu

Aveda koopt de biologische babassu-olie, die is verwerkt uit noten. Deze worden verzameld door vrouwen uit Maranhao in Brazilië. Aveda helpt om hun families te ondersteunen en lokale gemeenschappen te versterken. Het helpt ook de complexe ecosystemen van het regenwoud te beschermen als onderdeel van de strijd tegen klimaatverandering. Babassu is één van de gecertificeerde organische olie in Aveda’s full spectrum hair color.

Meer informatie en direct een afspraak maken
Bent u benieuwd geworden naar onze Aveda producten en onze mogelijkheden op het gebied van haarverzorging en –styling? Maak vandaag nog een afspraak door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 071-5126333. Zou u graag een vriend of vriendin verrassen met een cadeaubon van ons? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Deze is verkrijgbaar aan de balie.

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Wellnes LeidenNatuurlijke haarproductenMaria Galland schoonheidssalonDameskapper Leiden