071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

AVEDA HEAD SPA

Holistische hoofdhuidverzorging op professioneel niveau voor zichtbaar glanzender, gezonder haar en een jongere hoofdhuid.
Voel je hoofdhuid ahhhh zeggen….
Ervaar de krachtige verzorging van de renoverende hoofdhuidbehandelingen die al na één keer zorgen voor zichtbaar glanzender haar.
Kies uit 5 gepersonaliseerde herstellende hoofdhuidbehandelingen uitgevoerd door gecertificeerde hoofdhuidexperts van Aveda bij House of Graces.
Voor een beter inzicht in jouw unieke hoofdhuid en haar behoeftes starten we de head spa altijd met een Nixion 3D scan.

HYDRA HEADSPA

€49,-  (Summer deal t/m 31-08-2024)

Maak kennis met deze nieuwste innovatie: de Nutriplenish Professional Intensive Oil Treatment, speciaal ontworpen voor diepgaande hydratatie en voeding. Herstel de hoofdhuid en haren van schade door milieu vervuiling, vrije radicalen, zon, zee, chloor en zand. Krachtige voedingsstoffen voor 4x direct betere hydratie.

SCALP SOLUTIONS Therapy

€99,-

Transformeer je haar vanaf de bron. Behandel 5 belangrijke hoofdhuidproblemen.  Verwijdert direct oppervlaktevervuiling en opgebouwde producten zonder de vochtbeschermlaag te verstoren. Exfolieer de hoofdhuid en creëer direct een zintuigelijke, koelende sensatie. Formules verrijkt met salicylzuur, ectoine en hyaluronzuur. Versterk en herstel de beschermlaag van de hoofdhuid ter ondersteuning van een gebalanceerde microbioom en verzacht de geïrriteerde hoofdhuid. Hierdoor wordt de hoofdhuid minder rood en droog en voelt zachter, soepel en gevoed aan.

ANTI HAIR LOSS treatment

€69,-

Je maakt je zorgen over dunner wordend haar of je ervaart haaruitval als gevolg van breuk door het borstelen. Dikker haar begint met een goede verzorging van de hoofdhuid. Voedt de hoofdhuid diep. Voor dikker, sterker en gehydrateerd haar zonder overmatig haaruitval.

 

BOTANICAL REPAIR 

€59,-

Een plantaardige, versterkende behandeling samengesteld voor alle haartypes en -texturen voor sterker, glanzender en natuurlijk levendiger haar.  Transformeer je haar in sterker, zachter, zichtbaar gladder en glanzender haar in slechts 1 behandeling!

 

BUILD UP DETOX Treatment

€49,-

Breng je hoofdhuid in balans door overtollig talg te reinigen, restanten van producten te verwijderen, en te beschermen tegen vervuiling. Samengesteld uit een blend van IJslands mos en lariksboomextract dat helpt de hoofdhuid te ontgiften en hydrateren zonder het haar te verzwaren.

 

We zien verzorging voor de hoofdhuid als het begin van haarverzorging. Consistente zorg is essentieel. Wist je dat je hoofdhuid, net als je gezicht, ouder wordt? Daarom is verzorging voor de hoofdhuid net zo’n belangrijke prioriteit als huidverzorging. Blootgesteld aan dezelfde oxidatieve stressoren en omgevingsagressoren als je gezicht, heeft je hoofdhuid regelmatige exfoliatie, zuivering en bescherming nodig om tekenen van vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid aan te pakken.

Wat zijn tekenen van vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid?

 

De indicaties van veroudering van de hoofdhuid omvatten feitelijk 5 veelvoorkomende hoofdhuidproblemen:

  1. 1. Roodheid en irritatie
  2. 2. Overmatige olieproductie
  3. 3. Verstopping van de poriën en ophoping
  4. 4. Droogte
  5. 5. Oxidatieve stress

 

Met regelmatige hoofdhuidverzorging – juiste exfoliatie, reiniging, hydratatie en bescherming – kun je een hoofdhuid ervaren die:

  1. 1. Kalmeert
  2. 2. Proper is
  3. 3. Gebalanceerd is
  4. 4. Gehydrateerd blijft
  5. 5. Beschermt

WAT GEBEURT ER ALS JE HOOFDHUID VEROUDERT?

 

Je hoofdhuid wordt droger, platter en dunner, en de talgklieren worden minder effectief. De hoofdhuid kan ook gevoeliger en gestresster worden.

WAT IS DE OORZAAK VAN VROEGTIJDIGE HOOFDHUIDVEROUDERING?

 

Je hoofdhuid heeft te maken met dezelfde omgeving als de huid van je gezicht. Denk aan de dagelijkse gevolgen van het leven in de stad, zoals microstof, vervuiling, oxidatieve stressoren en milieuagressoren.

HOE BEÏNVLOEDT HOOFDHUIDVEROUDERING HET HAAR?

 

Wij zien de hoofdhuid als bron voor prachtig haar. De kwaliteit van het groeiende haar wordt beïnvloed door een vroegtijdig verouderende hoofdhuid. Het is te zien als het haar zijn glans verliest.

WAT ZIJN DE GEVOLGEN VAN HOOFDHUIDVEROUDERING?

De belangrijkste tekenen van vroegtijdige hoofdhuidveroudering zijn: Droge hoofdhuid, irritatie, roodheid, vette hoofdhuid, verlies van soepelheid van de hoofdhuid, ophoping of een ruikende hoofdhuid. Bekijk hieronder van dichtbij wat er gebeurt wanneer de hoofdhuid verandert van jong en gezond naar het vertonen van tekenen van vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid.

A. JONGE, GEZONDE HOOFDHUID 1. Een sterke barrière helpt de hoofdhuid te beschermen tegen stressfactoren 2. De huid is gehydrateerd, kalm en helder (vrij van overtollige olie). 3. Het haar is sterk, glanzend en vol vitaliteit. 4. De haarfollikel wordt goed ondersteund en gevoed.

B. BELANGRIJKE STRESSOREN KUNNEN DE BARRIÈREFUNCTIE VAN DE HOOFDHUID AANTASTEN 1. Ophoping van overtollige olie en deeltjes die oxideren 2. Oxidatieve stress beschadigt de barrièrefunctie van de hoofdhuid.

C. HOOFDHUIDVEROUDERING 1. De huid van de hoofdhuid wordt dunner, platter en droger, en de talgklieren die olie produceren, worden minder effectief 2. Het haar wordt dof, pluizig, beschadigd en dunner. 3. De haarfollikel krijgt minder ondersteuning en voeding naarmate het zich verplaatst van de hypodermis naar de dermis 4. Een verzwakte barrièrefunctie leidt tot droogheid en irritatie, waardoor de hoofdhuid vatbaarder wordt voor beschadiging, wat kan leiden tot tekenen van vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid.