071-5126333 / 071-3628704 info@houseofgraces.nl

Artego haar producten

Kapsalon House of Graces werkt met Artego haar producten. De producten van dit merk staan voor professionaliteit, kwaliteit en innovatie. Die kernwoorden typeren ook kapsalon House of Graces. Onze topstylisten worden constant bijgeschoold en werken dan ook volgens de laatste trends. In onze salon kunt u terecht voor een ontspannen haarbehandeling en gebruiken daarbij Artego haar producten, die milieubewust en dierproefvrij zijn geproduceerd.

Artego haar producten kopen
Artego haar producten zijn niet te koop bij de drogist of de groothandel. Als consument kunt u voor deze producten enkel terecht bij een professionele kapsalon omdat wij gedegen kennis hebben van de juiste producten. Door jarenlange ervaring hebben wij de positieve effecten van Artego haar producten ervaren en raden deze aan. House of Graces is daarbij een professionele kapsalon waar u terecht kunt voor diverse behandelingen, zoals:

  • Knippen
  • Haarkleuren
  • Intensieve haar- en hoofdhuidverzorging
  • Visagie
  • Bruidsarrangementen

Contact
Voor een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van Artego haar producten maakt u een bij House of Graces. Hier kunt u ook terecht om deze producten te kopen. Maak een afspraak door het online afsprakenformulier in te vullen, bel met telefoonnummer 071-5126333of stuur een e-mail aan info@houseofgraces.nl.  U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een knipbeurt of een volledig verzorgd schoonheidsarrangement. Wij bieden rust in de hectische omgeving van Leiden. Kom langs en ervaar het voor u zelf!

 

  » AFSPRAAK MAKEN

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:
Wellnes LeidenNioxin bestellenKapsalons LeidenBruidsarrangement schoonheidssalon